For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

چکیده

در حال حاضر یکی از مشکلات اصلی در مدیریت یکپارچه منابع آب کشور، نبود پایگاه­های داده منسجم و سازگار است. از سویی، مدیریت فرابخشی آب مبتنی بر سند آمایش سرزمین، تنها با ادغام اطلاعات هیدرولوژیکی، اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی امکان­پذیر است. هدف این نوشتار معرفی سیستم حسابداری زیست محیطی- اقتصادی آب شامل حساب­های عرضه و تقاضای فیزیکی آب، انتشار آلودگی، موجودی منابع آب، عرضه و تقاضای پولی آب و حساب تلفیقی آب و همچنین، مراحل مورد نیاز راه اندازی این سیستم شامل چارچوب نهادی و راهبرد جمع آوری داده­ها در کشور می­باشد. طراحی راهبرد جمع آوری داده ها شامل مراحل تعیین داده­های مورد نیاز، بررسی داده­های موجود در کشور، شناسایی کمبودهای آماری و تهیه راهبرد جمع‌آوری داده ها در سطح ملی و حوضه­ای است. در این مطالعه، با بررسی کلیه اقلام داده­های حسابهای ملی در زمینه آب، طرح­های آماری مرکز آمار، طرح جامع آب کشور و همچنین اطلاعات ثبتی شرکت­های آب منطقه­ای و آب و فاضلاب؛ کمبودهای آماری جهت تهیه سیستم حسابداری آب شناسایی و پیشنهاداتی ارائه می­گردد.

واژگان کليدي: نظام­ نامه جامع آماری آب، راهبرد جمع­آوری داده­ها، مدیریت یکپارچه منابع آب، سیستم حسابداری اقتصای زیست محیطی.

لینک دانلود

Conference Papers
سال:
ماه:
Fall
Year:

تحت نظارت وف ایرانی

یوسفی، ع.، عابدی کوپایی، ج. (1393). طراحي راهبرد جمع آوري داده ها در سيستم حسابداري يكپارچه منابع آب، همایش مديريت منابع و مصارف آب باتكيه بر توسعه پايدار منطقه البرز مركزي : چالش ها، راهبردها و رويكردهاي نو، دانشگاه تهران، تهران. | علی یوسفی

خطا

The website encountered an unexpected error. Please try again later.

تحت نظارت وف ایرانی